Τα Νέα

Εγκρίθηκε η Απονομή του Ευρω Ψύ (Euro Psy) στη χώρα μας

Η μακρόχρονη συνεργασία των επαγγελματιών Ψυχολόγων (ΣΕΨ) και ακαδημαϊκών (ΕΛΨΕ) απέδωσε καρπούς.


Εγκρίθηκε η Απονομή του Ευρω Ψύ (Euro Psy) στη χώρα μας

Σταθμός στην ποιοτική αναβάθμιση των Επαγγελματιών Ψυχολόγων

 

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Απονομής του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού  του ΕυρωΨύ (Euro Psy) ενέκρινε την αίτηση της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής χορήγησης του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού.

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε επισήμως στη 2η Συνάντηση των Αντιπροσώπων των Εθνικών Επιτροπών Απονομής, από την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής Δρ. Ίνγκριντ Λουντ. Στην Συνάντηση αυτή είχαν προσκληθεί  και συμμετείχαν 19 Εθνικές Επιτροπές Ευρωπαϊκών χωρών.

Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν, εκτός του ομότιμου καθηγητού κ. Δημητρίου Γιώργα,  ο οποίος παρευρίσκετο ως μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Θαλής Ν. Παπαδάκης, κλινικός ψυχολόγος, ως συν-πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Απονομής και η κα. Αριάννα Στογιαννίδου, τακτική καθηγήτρια Ψυχολογίας, ως μέλος της Ελληνικής  Εθνικής Επιτροπής Απονομής.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν τα συγκεκριμένα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν την αίτηση απονομής. Τα επόμενα δύο χρόνια αποτελούν την μεταβατική περίοδο και γι αυτό όλοι οι επαγγελματίες θα πρέπει  να καταθέσουν τις αιτήσεις τους.


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε www.seps.gr-EuroPsy

 

 

Κατηγορίες: Γενικά