58xroviaseps

phsihologika themata

banner-seminaria

facebook-logo

twitter-logo

stamp

 

 

 

 

Θέσεις Εργασίας

21-11-2021

Ζητείται Ψυχολόγος με εξειδίκευση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία σε παιδιά και εφήβους ή με εξειδίκευση στην Παιγνιοθεραπεία για συνεργασία, απογευματινής απασχόλησης σε ιατρείο που λειτουργεί στην περιοχή Νέου Ψυχικού και απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους

Αποστολή Βιογραφικών στο e-mail: apscapsy@gmail.com 


23-10-2021

Ζητούνται (2) δύο Ψυχολόγοι με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εκπαίδευση στη Ψυχοθεραπεία για παιδιά, εφήβους και ενήλικες ΑμεΑ (από 10-25 ετών) στο Παράρτημα Βούλας (πρώην Πίκπα Βούλας) ως εξωτερικοί συνεργάτες.

Πληροφορίες : κ. Δεσποτοπούλου 2132007946

 

 


23-10-2021

 του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών η οποία αφορά στην εγγραφή συνεντεΠρόσκλησηυκτριών στο Μητρώο Συνεντευκτών του ΕΚΚΕ, για την απασχόληση τους σε πανελλαδική έρευνα πεδίου σχετικά με τις έμφυλες σχέσεις.

Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, καθώς και συμπλήρωσης των σχετικών εντύπων παρατίθενται στο συνημμένο αρχείο της Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να εγγραφούν στην Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής και να αποστείλουν τα σχετικά δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως 25 Οκτωβρίου 2021.

ΕΚΚΕ_Πρόσκληση Υποβολής Αίτησης_Μητρώο.pdf

15-10-2021

Ζητείται ψυχολόγος από Κέντρο ψυχοθεραπείας στον Πειραιά, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μπλοκ παροχής υπηρεσιών, για συνεργασία μερικής απασχόλησης. Απαραίτητη η εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Σχετική προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί. Παρακαλώ αποστείλατε βιογραφικό σημείωμα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Αμοιβή 20 ευρώ/ώρα.

 


8-10-2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για θέση ψυχολόγου σε Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης

Πρόσκληση.doc


25-9-2021

Η Εταιρεία «JOIN US O.E», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών σε Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), για την στελέχωση του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί στην Καρδιτσομάγουλα Καρδίτσας στην οδό Τσιφλικάκη 10, προκηρύσσει
1 θέση Ψυχολόγου 
Αποστολή Βιογραφικών στο  e-mail της εταιρείας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

23-9-2021

Υπενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος για ατομικές συνεδρίες, εξαιρετικής αισθητικής, σε πολύ κεντρικό και βολικό σημείο της Αθήνας (Δίπλα στην στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής). Δεκτοί ως υποψήφιοι ενοικιαστές ψυχολόγοι, και ψυχοθεραπευτές. Τηλ για πληροφορίες: 6977866461.


31-8-2021

Η ομάδα μας μεγαλώνει. Αναζητούμε Ψυχολόγο με: ❗️Εμπειρία σε παιδιά, εφήβους και συμβουλευτική γονέων ❕Άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και μπλοκ παροχής υπηρεσιών ❕Για την περιοχή Γλυκά Νερά και Χαλάνδρι(2 ημέρες την εβδομάδα) ❗️Θα συνεκτιμηθεί εξειδίκευση στην συστημική ψυχοθεραπεία Αποστολή βιογραφικών στο [Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.} Με θέμα: PSY2021


21-7-2021

Ζητείται Ψυχολόγος με μπλοκ παροχής υπηρεσιών από κέντρο Ψυχολογικής & Παιδαγωγικής Ενδυνάμωσης που εδρεύει στην περιοχή της Πετρούπολης. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


21-7-2021

Zητούνται Συνοδοί Για Κατασκήνωση ΑμΕΑ

https://kpechios.gr/ta-nea/53-etairikes-draseis/993-zitountai-synodoi-gia-kataskinosi-amea


12-7-2021

Ζητείται Ψυχολόγος για το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών 'ΛογοΘεραπεία' στον Άγιο Νικόλαο , Κρήτης για πλήρη απασχόληση.Προϋποθεσεις: Εμπειρία σε ατομικές / ομαδικές συνεδρίες παιδιών- εφήβων και στη Συμβουλευτική γονέων, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή πληροφορίες στο τηλ. 6982412106


11-6-2021

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου αναζητα συντονιστή/ στρια εκπαίδευσης για το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης.

Στο παρακάτω link βρίσκεται η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 https://kpechios.gr/ta-nea/44-prokyrikseis/970-syntonistis-ekpaideuseis-kpe

11-6-2021

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

προκήρυξη της ΑΝΑΣΑ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, σχετικά με την κάλυψη θέσης εργασίας Ψυχολόγου

Πρόσκληση.doc

 


2-6-2021

" Ζητειται ψυχολογος για συνεργασια (1απογευμα) με το κεντρο ειδικων θεραπειων "Κινηση-Λογος-Γραφη" στα Σπατα Αττικης. Προϋποθεσεις - εμπειρια σε ατομικες και ομαδικες συνεδριες παιδιων και εφηβων και στη συμβουλευτικη γονεων, - αδεια ασκησεως επαγγελματος - μπλοκ παροχης υπηρεσιων.

Βιογραφικα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


2-6-2021

Το κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Λόγου Χάριν" στον Πειραιά αναζητά: Ψυχολόγο με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος και ειδικότητα στις νευροαναπτυξιακές διαταραχές και στην εφηβεία Τηλ. επικοινωνίας: 2104124914 Email για αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υπεύθυνη: Ρούσσου Βαρβάρα


2-6-2021

Αναζητάμε ψυχολόγο για το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στη Χίο.

 

Εδω μπορείτε να δείτε την προκήρυξη :

Ζητείται ψυχολόγος για συνεργασία με το κέντρο ειδικής αγωγής Πυξίδα Ανάπτυξης στο Κιατο και στο Ξυλόκαστρο. Προϋποθέσεις -εμπειρία σε ατομικές/ ομαδικές συνεδρίες παιδιών και εφήβων, -εμπειρία στη συμβουλευτικη γονέων, - άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Αποστολή βιογραφικών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


20-5-2021

Ζητείται ψυχολόγος, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και Μεταπτυχιακό στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT) ή απόφοιτος του διετούς επιμορφωτικού προγράμματος σεξουαλικών δυσλειτουργιών από το ΕΠΙΨΥ.
Βιογραφικά στο 
institute@askitis.gr


15-5-2021

Από κέντρο ειδικής αγωγής στη Νέα Φιλαδέλφεια ζητείτε ψυχολόγος για έφηβους και συμβουλευτική γονέων. Απαραίτητα εμπειρία τουλάχιστον 5 χρόνια, μπλοκάκι. Αποστολή βιογραφικού Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


7-5-2021

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ EMAIL Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


7-5-2021

Ψυχολόγο Αναζητά Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη Ψυχολόγου ...


5-4-2021

Ζητείται ψυχολόγος, με άδεια ασκήσεως και δελτίο παροχής υπηρεσιών, από κέντρο ειδικής αγωγής στο Κερατσίνι. Διαθέσιμες μέρες Παρασκευή και Σάββατο.
Απαραίτητη προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Αποστολή βιογραφικών στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 


banner_europsy


58-years-seps1


banner-act

 

αναζητω ψυχολογο1

efpabannergif

EUROPSY4

Created by mk design                                                                                                                                Υπεύθυνοι για την ιστοσελίδα B.Μπουκουβάλα,
Ά. Καράμπελας, Θ. Παπαδάκης