Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις

13/10/2017 - 20/10/2017

1. «-ακούτε φωνές; -ναι, σας ακούω πολύ καλά.» 2. «Τέχνη και τρέλα»

Θεσσαλονίκη, 09 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στο χώρο της Ψυχικής Υγείας είναι μία συλλογικότητα που δραστηριοποιείται από το 2006 στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων ατόμων που εμπλέκονται στο σύστημα υπηρεσιών ψυχικής υγείας και την προώθηση εναλλακτικών μη-ψυχιατρικών τρόπων αντιμετώπισης του ψυχικού πόνου.

Το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στο χώρο της Ψυχικής Υγείας διοργανώνει μέσα στον Οκτώβρη δύο εκδηλώσεις στο νέο του χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης:

1.

«-ακούτε φωνές; -ναι, σας ακούω πολύ καλά.»

Την Παρασκευή 13 Οκτώβρη στις 20.00 διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα την εμπειρία των φωνών. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Κάτι δεν πάει καλά με την πραγματικότητα» και θα εξακολουθήσει συζήτηση σχετικά με το προσβληθέν ντοκιμαντέρ, το διεθνές δίκτυο Hearing Voices και την ομάδα αυτοβοήθειας που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη για άτομα που ακούνε φωνές ή βιώνουν ασυνήθιστες εμπειρίες.

2.

«Τέχνη και τρέλα»

Την Παρασκευή 20 Οκτώβρη στις 20.00 θα γίνουν στον ίδιο χώρο τα εγκαίνια της έκθεσης του εικαστικού Γιώργου Αγγελίδη, όπου ο καλλιτέχνης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Τέχνη και Τρέλα».

Ο νέος χώρος του Παρατηρητηρίου για τα Δικαιώματα στο χώρο της Ψυχικής Υγείας βρίσκεται στην Τύπου 5, περιοχή Βαλαωρίτη.


Στοιχεία επικοινωνειας

Τελ. 6949500133, Email:paratiritiriopsy@yahoo.com

Ιστοσελίδα: https://mentalhealthhellenicobservatory.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/paratiritiriopsy

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες και συνεργασία.

Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Πού θα πραγματοποιηθεί: Τύπου 5, Θεσσαλονίκη 546 25, Ελλάδα Θεσσαλονίκη Ελλάδα