Εκδηλώσεις
Συνέδρια / Ημερίδες

13/05/2016 - 15/05/2016

11ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ψυχοδράματος στην Αθήνα «Ρίχνοντας φως στη σκιά: δίνοντας φωνή στο ανείπωτο μέσα από το Ψυχόδραμα» [Shedding Light on the Shadows: Voicing the Unspoken in Psychodrama].

11ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ψυχοδράματος στην Αθήνα

Σας ανακοινώνουμε πως από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2016 θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Golden Coast στο Μαραθώνα το 11ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Εκπαιδευτικών Οργανισμών Ψυχοδράματος (FEPTO), το οποίο διοργανώνεται από τους φορείς «Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών» και «Ενδοχώρα».

Ο τίτλος του Συνεδρίου είναι:

«Ρίχνοντας φως στη σκιά: δίνοντας φωνή στο ανείπωτο μέσα από το Ψυχόδραμα» [Shedding Light on the Shadows: Voicing the Unspoken in Psychodrama].

Κύρια προσκεκλημένη ομιλήτρια του Συνεδρίου θα είναι η Κατερίνα Μάτσα, Ψυχίατρος, τ. Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ του Ψ.Ν.Α., με τίτλο: «Το Ανείπωτο και η Κρύπτη: Τα φαντάσματα της διαγενεακής μετάδοσης των ψυχικών τραυματισμών».

Οι εγγραφές στο συνέδριο έχουν ξεκινήσει.

Μπορείτε να εγγραφείτε μέσα από το website της FEPTO: www.fepto.com ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματέα του συνεδρίου Σοφιάννα Χατζοπούλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: feptoathens2016@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6974926492.

 

 

Κατηγορία: Συνέδρια / Ημερίδες