Εκδηλώσεις
Εκδήλωση

31/05/2018 - 03/06/2018

29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας

Banner 600x250 29o
neurologias

Αγαπητοί κύριοι
Αγαπητές κυρίες

Η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία (ΕΝΕ) διοργανώνει το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας από τις 31 Μαΐου έως και τις 3 Ιουνίου 2018, στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace, στην Κέρκυρα.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της Νευρολογίας στην Ελλάδα καλύπτοντας κατά το δυνατό το σύνολο των γνωστικών αντικειμένων της ειδικότητας.

Tα τελευταία χρόνια δίνεται ιδιαίτερο βάρος στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του Συνεδρίου σε πρακτικά θέματα με διοργάνωση κλινικών φροντιστηρίων και θεματικών ενοτήτων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις τελευταίες εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία. Περιλαμβάνονται διαλέξεις διακεκριμένων συναδέλφων από το εξωτερικό ενώ δίνεται βήμα στις παρουσιάσεις νέων ειδικών και ερευνητών. Οι περιλήψεις των εργασιών που θα ανακοινωθούν θα δημοσιευθούν στο περιοδικό ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα συζητηθούν επίσης τα θεραπευτικά και διαγνωστικά πρωτόκολλα που αφορούν τις νευρολογικές νόσους και η επικαιροποίηση τους. Όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις της ΕΝΕ έχει προβλεφθεί η κάλυψη συμμετοχής ποσοστού ειδικευομένων και νέων ειδικών Νευρολόγων από όλες τις Πανεπιστημιακές και Κλινικές του ΕΣΥ που χορηγούν πλήρη ειδικότητα στη Νευρολογία. Θα υπάρξει επίσης ειδικό πρόγραμμα επιδότησης της συμμετοχής νέων ειδικών συναδέλφων που μετέχουν με εργασίες.


Στις ιστοσελίδες www.globalevents.gr και www.enee.gr είναι διαθέσιμες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το συνέδριο.

Για την Α΄ Ανακοίνωση παρακαλώ πατήστε εδώ
Για το Δελτίο Συμμετοχής παρακαλώ πατήστε εδώ
Για το Δελτίο Υποβολής Περίληψης παρακαλώ πατήστε εδώ


Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφόρηση επιθυμείτε να έχετε. 

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΝΕ

Με εκτίμηση

Κεράσα Μαυρίδου
BU Director Congress Services
Global Events
Σταδίου 50Α, 55534 Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310247734-43, 2310313630
Fax: 2310247746
E-mail:kerasa@globalevents.gr
www.globalevents.gr


 

image001

future congresses facebook image004 viavolta play store downloadimage007

Copyright © 2018 Global Events Ltd, All rights reserved.
You are receiving this email for information purposes.

Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων και δεν μπορεί να θεωρηθεί spam. Εαν λάβατε αυτό το email κατά λάθος ή αν δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε πατήστε Unsubscribe

Πού θα πραγματοποιηθεί: ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace Nausikas str, Kanoni Kerkira 491 00, Ελλάδα Kanoni Kerkira Ελλάδα