Εκδηλώσεις
Συνέδρια / Ημερίδες

16/12/2016 - 18/12/2016

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας Φοιτητών της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρίας

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας Φοιτητών

της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρίας

Φοιτητές Ψυχολογίας, νέοι επαγγελματίες ψυχολόγοι και κάθε ενδιαφερόμενος για την Ψυχολογία προσκαλούνται στο 5οΠανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας Φοιτητών της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 16, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το συνέδριο αποτελεί βήμα προβολής των πτυχιακών εργασιών των απόφοιτων και τελειόφοιτων Ψυχολογίας, μία ευκαιρία για τους ίδιους και τους καθηγητές τους να αναδείξουν την ουσιαστική και πρωτότυπη ερευνητική δουλειά που γίνεται στα Πανεπιστημιακά Τμήματα Ψυχολογίας.

Το συνέδριο είναι θεσμός της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας. Άρχισε το 2008 και διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, με το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου να το έχει διοργανώσει τρεις μέχρι τώρα φορές, το 2008, το 2014 και 2016.

Εφέτος παρουσιάζουν τις εργασίες τους πάνω από 100 φοιτητές από όλη την Ελλάδα με ευρύτατη ποικιλία θεμάτων από όλους του κλάδους της Ψυχολογίας, όπως «γονεϊκή αποδοχή-απόρριψη», «εφηβεία», «ψυχολογία της υγείας», «μετανάστευση», «εργασιακή εξάντληση», «σεξουαλικός προσανατολισμός», «διαπροσωπικές σχέσεις», «ψυχολογικές διαταραχές», «τελειομανία», «θετική ψυχολογία», «διαταραχές του λόγου», «ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις» κ.α.

Η συμμετοχή κοστίζει 10 ευρώ και καταβάλλεται επί τόπου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.kordoutis.gr/psyconf

Παναγιώτης Κορδούτης

Πρόεδρος Τμήματος Ψυχολογίας

Καθηγητής της Κοινωνικής Ψυχολογίας των Διαπροσωπικών Σχέσεων

Τμήμα Ψυχολογίας,

Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Λεωφ. Συγγρού 136, 17671

ηλ. ταχ.: pkord@otenet.gr και kordouti@panteion.gr

ιστότοπος: www.kordoutis.gr

Κατηγορία: Συνέδρια / Ημερίδες