Εκδηλώσεις
Ετήσια Σεμινάρια

15/07/2019 - 30/12/2020

«Απώλειες στη Ζωή Παιδιών, Οικογενειών και Κοινοτήτων: Ψυχολογική στήριξη και ενδυνάμωση».

Σεπτέμβριος 2019-Απρίλιος 2020

Αθήνα

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Αθήνας για τη Στήριξη Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου σεμιναρίων στην Αθήνα με τίτλο «Απώλειες στη Ζωή Παιδιών, Οικογενειών και Κοινοτήτων: Ψυχολογική στήριξη και ενδυνάμωση».

Στόχος του κύκλου των 11 επιμορφωτικών σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις θεωρίες όσον αφορά στο θρήνο παιδιών και ενηλίκων, καθώς και η απόκτηση γνώσεων και κλινικών δεξιοτήτων για την εποικοδομητική παροχή συμβουλευτικής σε συνθήκες φυσιολογικού θρήνου παιδιών, εφήβων, οικογενειών και σχολικών κοινοτήτων και για την ψυχολογική στήριξη και θεραπεία σε καταστάσεις περιπλοκών πένθους.

Ο κύκλος αυτός θα περιλαμβάνει διήμερα σεμινάρια σε διαφορετικές θεματικές, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν κάποιες ή όλες τις θεματικές ενότητες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω σεμινάρια, καλούνται να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Παρακαλούμε κατεβάστε την αίτηση και αφού τη συμπληρώσετε αποστείλετέ την στο athens.support@merimna.org.gr

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίων
«Μέριμνα» , Παπανικολή 2Α , Χαλάνδρι 15232
210 6463367
www.merimna.org.gr

Κατηγορία: Ετήσια Σεμινάρια

Website: www.merimna.org.gr