Εκδηλώσεις
Σεμινάρια

16/02/2018 - 17/02/2018

ΔΙΗΜΕΡΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΕΥΓΟΥΣ: Μια κλινική δημιουργίας δεσμών

Η Ελληνικη εταιρεια ψυχαναλυτικησ ψυχοθεραπειασ        ομαδασ (ΕΕΨΨΟ) διοργανωνει

ΔΙΗΜΕΡΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΕΥΓΟΥΣ:

Μια κλινική δημιουργίας δεσμών

 

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει δέκα συνεδρίες .Θα συμμετέχουν 12 άτομα που θα πρέπει να κατανοούν και να μιλούν τη γαλλική καθώς το σεμινάριο θα είναι στα γαλλικά.

Η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες (ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς) αλλά και σε φοιτητές που εργάζονται στο χώρο της ψυχικής υγείας και των οποίων η πρακτική σχετίζεται με την κλινική ψυχαναλυτική προσέγγιση των δεσμών.

Θα δοθεί ειδική βιβλιογραφία και πιστοποιητικό παρακολούθησης

Το κόστος συμμετοχής είναι 200 Ευρώ. Από αυτά, τα 75 Ευρώ καταβάλλονται με την εγγραφή – το αργότερο μέχρι 20 Ιανουαρίου – και τα υπόλοιπα κατά την έναρξη του Σεμιναρίου.

 

Με τον

PierreBenghozi

Στις

16 και 17 Φεβρουαρίου 2018

Ο Δρ PierreBenghoziείναι ψυχίατρος, παιδοψυχίατρος, ψυχαναλυτής, ομαδικός ψυχαναλυτής και ψυχαναλυτής οικογένειας και ζεύγους. Ζει και εργάζεται στο Νότο της Γαλλίας. Είναι   πρόεδρος του Ινστιτούτου ερευνών για την ψυχανάλυση του ζεύγους και της οικογένειας. Είναι τακτικό μέλος της EFPP και της SFPPG. Είναι μέλος σε πολυάριθμες επιστημονικές οργανώσεις γύρω από θέματα ψυχανάλυσης ομάδας, διδάσκει σε διάφορα πανεπιστήμια της Γαλλίας και άλλων χωρών και είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων και βιβλίων.

Σκοπός του σεμιναρίου, είναι να προτείνει μία κλινική προσέγγιση της ανάλυσης των δεσμών και των σχέσεων με τους άλλους, μέσω κλινικών περιστατικών που θα έρθουν στο προσκήνιο από τους συμμετέχοντες και θα αφορούν το άτομο ή το ζεύγος και την οικογένεια. Μέσα από την εργασία της ομάδας, θα εμβαθύνουμε σε έννοιες που σχετίζονται με το τραυματικό σε όλες τις περιόδους της ζωής και σε όλα τα πλαίσια.

Πληροφορίες & Εγγραφές

ελληνικη εταιρεια ψυχαναλυτικησ ψυχοθεραπειας ομαδασ

Νυμφαίου 4, T.K. 11528, Αθήνα

Τηλέφωνο & Fax: 2107718599,email & website: hspgp@yahoo.gr |www.hspgp.gr

Εύη Οικονομοπούλου (γραμματεία ΕΕΨΨΟ) 6948743553 ,evieconomou@hotmail.com

Κατηγορία: Σεμινάρια

Πού θα πραγματοποιηθεί: Νυμφαίου 2-4, Αθήνα 115 28, Ελλάδα Αθήνα Ελλάδα

Τηλέφωνο: 2107718599

Website: www.hspgp.gr