Εκδηλώσεις
Ομιλίες

12/12/2014 - 14/12/2014

«Η θεραπεία του καρκίνου …… υπόθεση όλων μας»

Αγαπητοί κύριοι 
Αγαπητές κυρίες  
 
Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τη διοργάνωση της Επιστημονικής Εκδήλωσης με θέμα «Η θεραπεία του καρκίνου …… υπόθεση όλων μας» που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14  Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.
 
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ογκολογική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαίδευσης  και την Επιστημονική Ένωση Υγειονομικών Προερχομένων εκ των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Η εξέλιξη των διαγνωστικών μεθόδων, η βελτίωση των χειρουργικών τεχνικών και η ανάπτυξη νέων φαρμάκων και συνδυασμών, παράλληλα με τη ραγδαία πρόοδο στον τομέα της μοριακής βιολογίας και της γενετικής, καθιστούν επιτακτική την διαρκή επιμόρφωση όλων όσων αντιμετωπίζουν ασθενείς που πάσχουν από νεοπλασματικά νοσήματα.
 
Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι υπόθεση που μας αφορά όλους.  Ένας αγώνας που απαιτεί την κινητοποίηση και ενεργό συμμετοχή των γιατρών όλων των ειδικοτήτων, των νοσηλευτών, των ειδικών θεραπευτών που ασχολούνται με την ανακουφιστική και υποστηρικτική αγωγή, των εκπαιδευμένων εθελοντών και όλων εκείνων που καθημερινά αγωνίζονται για την επιβίωση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο.
 
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι Δωρεάν και θα χορηγηθούν 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:www.
globalevents.gr

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφόρηση επιθυμείτε να έχετε.


Με εκτίμηση
Κεράσα Μαυρίδου
Global Events
Σταδίου 50Α, 55535 Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310247743, 2310313630
Fax: 2310 247746
Email:kerasa@globalevents.gr
www.globalevents.gr

Κατηγορία: Ομιλίες

Πού θα πραγματοποιηθεί: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Θεσσαλονίκη Ελλάδα