Εκδηλώσεις
Συνέδρια / Ημερίδες

25/11/2017 - 26/11/2017

ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής & Αγωγής Υγείας

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Αγωγής & Προαγωγής Υγείας (ΕΕΠΑΥ) σας προσκαλεί στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής & Αγωγής Υγείας που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών (Αμφιθέατρο “Γ. Κοτζιάς”)
στις
25 & 26 Νοεμβρίου 2017.

Το θέμα μας για φέτος είναι «Ενδυνάμωση των ευάλωτων πληθυσμών – ο ρόλος της Προαγωγής Υγείας».

Το συνέδριο θα φέρει κοντά ερευνητές, επαγγελματίες, φοιτητές & εκπαιδευόμενους από διάφορους τομείς, οι οποίοι εργάζονται ή ενδιαφέρονται για την προαγωγή υγείας στους χώρους της κοινότητας, του σχολείου, της εργασίας & των υπηρεσιών υγείας. Στόχος είναι να είναι διαδραστικό και ενημερωτικό, με ευκαιρίες για δικτύωση και νέες συνεργασίες. Θα αναλογιστούμε τις προκλήσεις, θα συζητήσουμε σχετικά με το πού θα πρέπει να προχωρήσει η προαγωγή της υγείας τα επόμενα χρόνια και θα διερευνήσουμε τη σημασία των πολιτικών & μεθοδολογικών δράσεων στον χώρο.


εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,
Γιάννης Τούντας, Καθηγητής Προληπτικής & Κοινωνικής Ιατρικής

 

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο επιστημονικό πρόγραμμα του 7ου Συνεδρίου μέσω προφορικών ανακοινώσεων (ομιλίες) & αναρτημένων ανακοινώσεων (posters) και προθεσμία υποβολής περίληψης της πρότασής σας έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2017. Οι ερευνητικές εργασίες που υποβάλλονται μπορούν να αφορούν την προαγωγή υγείας στους χώρους της κοινότητας, του σχολείου, της εργασίας ή των υπηρεσιών υγείας.

Συμμετοχή

έως 30/9/17

από 1/10/17

Μέλη ΕΕΠΑΥ

10 €

30 €

Μη Μέλη

30 €

40 €

Μεταπτυχιακοί φοιτητές

20 €

30 €

Προπτυχιακοί φοιτητές

10 €

20 €


Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τη φόρμα υποβολής περιλήψεων & εγγραφής θα βρείτε στο
https://neaygeia.gr/congress/7th-summit/

Κατηγορία: Συνέδρια / Ημερίδες