Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις

09/11/2019

Παρουσίαση του βιβλίου: «Πάμε Σούνιο;» της Ψυχολόγου Χαρούλας Αποστολίδου

Παρουσίαση του βιβλίου: «Πάμε Σούνιο;» της Ψυχολόγου Χαρούλας Αποστολίδου, Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, ώρα 6.00 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει», Ακαδημίας 32, Αθήνα.

Περιγραφή:

Μια ξαφνική αδιαθεσία στέλνει τον «Ψυ» ένα πρωί στα εξωτερικά ιατρεία του Ευαγγελισμού. Ο φόβος μπροστά στο άγνωστο της κατάστασής του, αλλά και η μεγάλη του χαρά όταν οι γιατροί τον βεβαιώνουν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό τον ξυπνάνε από τον λήθαργο της καθημερινής συνήθειας.Αποφασίζει να μην πάει στη δουλειά του, αλλά να κάνει μια βόλτα στο Σούνιο. Σ’ αυτή τη βόλτα συνειδητοποιεί ότι η κινητήρια δύναμη της ζωής του είναι η ίδια του η ύπαρξη, η υποκειμενικότητά του. Κάτω από το φως αυτής της διαπίστωσης, επανεξετάζει τις κοινωνικές, τις φιλοσοφικές αλλά και τις επιστημονικές του απόψεις.

Η Συγγραφέας:

Η Χαρούλα Αποστολίδου είναι κάτοχος διπλώματος ψυχολογίας (Maitrise) του πανεπιστημίου της Caen στη Νορμανδία. Εργάστηκε στην Ελλάδα, τόσο στον τομέα της ψυχιατρικής όσο και στον τομέα της ειδικής αγωγής για αυτιστικά παιδιά. Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ). Σήμερα, συνταξιούχος πλέον, παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο.

link ΒΙΒΛΙΟΥ

Κατηγορία: Εκδηλώσεις