Εκδηλώσεις
Σεμινάρια

20/10/2017 - 22/06/2018

«Ψυχοδυναμική Κατανόηση στην Άσκηση της Παιδοψυχιατρικής»

Σεμινάριο

«Ψυχοδυναμική Κατανόηση στην Άσκηση της Παιδοψυχιατρικής»

Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος-Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Ψυχοδυναμική Κατανόηση στην Άσκηση της Παιδοψυχιατρικής».

Στόχος του Σεμιναρίου. Η ευαισθητοποίηση των Ειδικών Ψυχικής Υγείας στις βασικές έννοιες της Ψυχοδυναμικής Θεωρίας και την εφαρμογή της στην κλινική πράξη.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από τις 20/10/2017 έως και 22/6/2018 κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 14:30-16:30 και θα είναι συνολικής διάρκειας 30 ωρών.

Απευθύνεται σε Παιδοψυχιάτρους ειδικευμένους και ειδικευόμενους, Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των παραπάνω ειδικοτήτων.

Κόστος συμμετοχής:

  • 50 ευρώ για τα ταμειακά ενήμερα μέλη της Εταιρείας και τους ειδικευόμενους Παιδοψυχιάτρους.
  • 80 ευρώ για όλους τους επαγγελματίες και τα μη ταμειακά ενήμερα μέλη της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος.

Τόπος διεξαγωγής: Στα νέα γραφεία της Π.Ψ.Ε.Ε.-‘Ενω.ΨΥ.Π.Ε. Κερασούντος 24 & Παπαδιαμαντοπούλου, (ισόγειο).

Αποστολή αιτήσεων προεγγραφών, συνοδευόμενων με ένα σύντομο βιογραφικό ηλεκτρονικά, στη γραμματεία της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας: info@hscap.gr.Επισυνάπτεται η αίτηση.

Δηλώσεις προεγγραφών έως 15 Σεπτεμβρίου 2017

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής στη λήξη του Σεμιναρίου. Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας*.

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την κατάθεση των εξόδων συμμετοχής στο λογαριασμό της Εταιρείας-θα λάβετε επόμενη ενημέρωση- και την αποστολή του καταθετηρίου στο info@hscap.gr ή στο fax: 210 7215082.

 

ΠΕΕ_Σεμινάριο Ψυχοδυναμικής Πρόγραμμα-Εισηγητές_2017

 

ΠΕΕ Δελτίο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος_Ψυχοδυναμική_2017


Κατηγορία: Σεμινάρια