Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις

26/04/2017

Στηρίζουμε το έργο του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής “Η ΜΗΤΕΡΑ” (πρώην Κέντρο Βρεφών “Η ΜΗΤΕΡΑ”) και διοργανώνουμε στις 26 Απριλίου 2017 (Νέα Ημερομηνία) ένα Φιλανθρωπικό Gala, στο NARKISSOS HALL στο Μαρούσι

Displaying Kentro Vrefwn Mitera prosklisi new.jpg

 

Αξιότιμοι,

 Στηρίζουμε το έργο του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής “Η ΜΗΤΕΡΑ” (πρώην Κέντρο Βρεφών “Η ΜΗΤΕΡΑ”) και διοργανώνουμε στις 26 Απριλίου 2017 (Νέα Ημερομηνία) ένα Φιλανθρωπικό Gala, στο NARKISSOS HALL στο Μαρούσι, όπου μέρος των εσόδων θα δοθεί για τους σκοπούς του Κέντρου (επισυνάπτεται απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου).

Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής “Η ΜΗΤΕΡΑ” αποτελεί έναν από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στην χώρα. Ιδρύθηκε το 1953 και είναι Ν.Π.Δ.Δ. Στεγάζεται σε δενδροφυτευμένη έκταση 102 στρεμμάτων που παραχωρήθηκε από το Δημόσιο και περιλαμβάνει κεντρικό κτίριο υποδοχής εξυπηρετούμενων, κέντρο υποδοχής βρεφών, οκτώ περίπτερα φιλοξενίας βρεφών-νηπίων, στέγη δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, ξενώνα εγκύων-λεχωίδων, γραφεία στέγασης υπηρεσιών, βοηθητικούς χώρους.

Αυτή τη στιγμή το Κέντρο φιλοξενεί 86 παιδάκια από 0 έως 5 ετών και οι ανάγκες του είναι μεγάλες!

Το ΜΗΤΕΡΑ έχει:

* Ενα σπίτι που φροντίζει τις γυναίκες που είναι μόνες τους σε μια εγκυμοσύνη χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, χωρίς σύντροφο και χρειάζονται προστασία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους.

* Ενα σπίτι που αγκαλιάζει με φροντίδα και στοργή τα παιδιά που χρειάζεται να ζήσουν για λίγο, πολύ ή μόνιμα μακριά από την οικογένεια τους.

* Παιδιά που έχουν ανάγκη το χάδι και την αγάπη μιας οικογένειας που θα ανοίξει την αγκαλιά της και θα τα προστατέψει για ένα διάστημα της ζωής τους ή θα τα κάνει παιδιά της.

* Ειδικούς Επιστήμονες

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας από τον Οίκο Χουντάλα με βραδυνά φορέματα και νυφικά, και θα διεξαχθεί και λαχειοφόρος αγορά.

Θέλοντας να στηρίξουμε το σπουδαίο κοινωνικό έργο του Κέντρου Βρεφών “Η ΜΗΤΕΡΑ”, έχουμε εκδώσει προσκλήσεις αξίας € 25,00 έκαστη (επισυνάπτεται η πρόσκληση) και θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά όπως στηρίξετε την προσπάθεια με την αγορά ενός αριθμού προσκλήσεων. Η αγορά ακόμα και μίας πρόσκλησης είναι σημαντική βοήθεια για τους σκοπούς του Κέντρου Βρεφών.

Η στήριξη σας θα είναι πολύ σημαντική καθώς και η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας.

Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Για την ALTERCOM

Λεονάρδου Χριστίνα

Τηλ. Επικοινωνίας 2106980978 / 6949784684

ALTERCOM  

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,

ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΩΝ

Κ.ΛΕΚΚΑΚΗ 4, 11524 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ2106980978 – FAX 2106980978

www.altercom2014.com

Κατηγορία: Εκδηλώσεις