Εκδηλώσεις
Συνέδρια / Ημερίδες

23/11/2018 - 24/11/2018

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ “ΤΟ ΕΥΑΛΩΤΟ ΠΑΙΔΙ”

Για αναλυτικές πληροφορίες συνδεθείτε εδώ. Για την αίτηση συμμετοχής συνδεθείτε εδώ.  Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή άμεσα, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αγαπητές μας φίλες, αγαπητοί μας φίλοι,

Κάτι πολύ ιδιαίτερο, που μας αφορά όλους!

Συχνά σε συνεργασία με άλλους σημαντικούς φορείς, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή έχει οργανώσει σειρά από διεθνή συνέδρια, που όλα αφορούν το παιδί. Οι συναντήσεις αυτές ανέπτυξαν τις γνώσεις μας, αλλά επισήμαναν και πολλούς τομείς, όπου υπάρχει ακόμα ασάφεια, άγνοια και κυρίως ανεπαρκής αντιμετώπιση.

Έτσι αντιμέτωποι μ’ έναν όλο και πιο σύνθετο και επικίνδυνο κόσμο, θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να στραφούμε πάλι προς το ευάλωτο παιδί που βρίσκεται δίπλα μας, αλλά και προς το «άλλο» παιδί και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο:

BANNERAKI

Με εξέχοντες ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε μαζί ποιοι είναι οι κύριοι πολιτικοί, κοινωνικοί και ψυχολογικοί παράγοντες που βλάπτουν τα παιδιά και κυρίως, ακούγοντας τι έχουν να μας πούνε τα ίδια τα παιδιά, να προσεγγίσουμε έναν μεγαλύτερο βαθμό κατανόησης.

Σας θέλουμε όλους μαζί μας, σε κάτι ιδιαίτερο, που μας αφορά όλους.

Δάφνη Οικονόμου

Πρόεδρος

Κατηγορία: Συνέδρια / Ημερίδες