Εκδηλώσεις
Συνέδρια / Ημερίδες

25/11/2022 - 27/11/2022

18° Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην πόλη της Λάρισας από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2022 για την διεξαγωγή του 18ου Πανελλήνιου συνέδριου της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης που θα διεξαχθεί στο κτήριο του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα. Μετά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε κατά τα προηγούμενα έτη και με αισιοδοξία για την ομαλή επιστροφή στις διά ζώσης συναντήσεις, είμαστε στην ευχάριστη θέση να υλοποιήσουμε το επόμενο συνέδριο με φυσική παρουσία για μπορέσουμε να έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά για τις εξελίξεις του σημαντικού τομέα που εκπροσωπούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και πληροφορίες και να καλωσορίσουμε όλους αυτούς που θέλουν να ενημερωθούν για τον σημαντικό αυτό τομέα της Αποκατάστασης.

 

Το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι οι Νέες προκλήσεις στην κλινική πράξη της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης και η διασύνδεση με τις άλλες ειδικότητες. Τις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου θα διαπραγματευθούν επιστημονικά ζητήματα που απασχολούν την σύγχρονη Αποκατάσταση με συνεδρίες που στόχο έχουν να αναλύσουν σε βάθος ειδική θεματολογία. Τα επιμέρους θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τα νέα αντικείμενα, τις εθνικές συμμαχίες, την πιθανή αλλαγή πολιτικών, ώστε να επιτύχουμε το ζητούμενο του σχεδιασμού και της υλοποίησης σε όλα τα επίπεδα της διάγνωσης της θεραπείας, της αποκατάστασης και της πρόληψης.

 

Καλεσμένοι μας ομιλητές αξιόλογοι συνάδελφοι οι οποίοι με την ξεχωριστή εμπειρία και έρευνα στον τομέα τους αλλά και σε νέους τομείς-προκλήσεις θα μας μεταδώσουν τις γνώσεις τους και θα ανταλλάξουν με τους συνέδρους ερωτήματα και τοποθετήσεις. Ελπίζουμε επίσης να αναδείξουμε την στενή και πολύχρονη συνεργασία της ειδικότητας μας με τις άλλες ιατρικές ειδικότητες με την συμμετοχή εκλεκτών συναδέλφων.

 

Επίσης, μια πρωτοβουλία που θα συνεχιστεί είναι η παράλληλη αίθουσα όπου θα διοργανωθούν workshops αλλά και θα υπάρξει η δυνατότητα διενέργειας των συνάδελφων να αναπτύξουν προφορικά ομιλία σε θέματα επιλογής τους. Οι προφορικές ανακοινώσεις-αναρτήσεις, που θα αναδείξουν την ερευνητική και πρακτική εργασία κλινικών ή τμημάτων και συναδέλφων, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αγαπητοί σύνεδροι σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο 18ο Πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.

 

θα χαρούμε να ενισχύσετε τη διά ζώσης συμμετοχή και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε με χαρά στην πόλη της Λάρισας και σας περιμένουμε για μια γόνιμη, συναδελφική και συμμετοχική συνάντηση

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου

 

Μάρκος Σγάντζος

Αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Κόστος Υβριδικής Εγγραφής: 200€ + Φ.Π.Α.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Για να επιβεβαιωθεί η εγγραφή σας, πρέπει επίσης να κατατεθεί το αντίστοιχο ποσό (υπολογίζοντας και το φ.π.α.24%) στον ακόλουθο Αριθμό Λογαριασμού:

 

Δικαιούχος Επωνυμία: Congress World Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.

Τράπεζα: EUROBANK

Αριθμός/ Bank Account No: 00260237820201010881

IBAN : GR5302602370000820201010881

SWIFT CODE : ERBKGRAA

Αιτιολογία: ΕΠΙΘΕΤΟ / 18ο ΕΕΦΙΑΠ

Παράκληση όπως αποσταλεί το Αποδεικτικό Κατάθεσης ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dp@congressworld.gr και επιπλέον, για την κατηγορία των φοιτητικών κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τη φοιτητική τους ιδιότητα.

 

θα χορηγηθούν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν περιλήψεις εργασιών για Προφορική ή Αναρτημένη Ανακοίνωση στο 18ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ∆ΡΙΟ με τίτλο ‘Νέες προκλήσεις στην κλινική πράξη της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης “Η διασύνδεση με τις άλλες Ιατρικές Ειδικότητες” το αργότερο έως 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022.

 

Παρακαλείται ο υπεύθυνος συγγραφέας αλληλογραφίας, να συμπληρώσει τα κενά πεδία της φόρµας µε τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και να ακολουθήσει πιστά τις κάτωθι οδηγίες για τη σωστή συγγραφή και υποβολή της περίληψης της εργασίας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

CONGRESS WORLD

ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΎΛΟΥ 27, 115 28 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 210 72 10001, 210 72 10052

ΦΑΞ. 210 72 10051

 

Κατηγορία: Συνέδρια / Ημερίδες