Εκδηλώσεις
Συνέδρια / Ημερίδες

08/06/2017 - 11/06/2017

28ο Πανελλήνιο Συνεδρίο Νευρολογίας

Αγαπητοί κύριοι, Αγαπητές κυρίες

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευρολογίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 11 Ιουνίου 2017 στο Elite Hotel στην Καλαμάτα.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της Νευρολογίας στην Ελλάδα καλύπτοντας κατά το δυνατό το σύνολο των γνωστικών αντικειμένων της ειδικότητας.

Τη φετινή χρονιά υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στη δομή του προγράμματος καθώς δεν υπάρχουν οι «κλασικές» στρογγυλές τράπεζες στην ανάπτυξη των θεμάτων. Το Επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει (1) κλινικά και εργαστηριακά φροντιστήρια εστιασμένα σε θέματα με πρακτικό ενδιαφέρον που θα πραγματοποιούνται σε παράλληλες αίθουσες με ταυτόχρονη μαγνητοσκόπηση (ώστε να υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης σε δεύτερο χρόνο από τους συμμετέχοντες διαδικτυακά), (2) οι ειδικές ενότητες «Ό,τι Νεότερο» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις τελευταίες εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία στις οποίες θα διατίθεται χρόνος >50% του χρόνου των ομιλιών για αμφίδρομη συζήτηση με το ακροατήριο (3) διαλέξεις προσκεκλημένων διακεκριμένων συναδέλφων από το εξωτερικό και (4) δορυφορικές ομιλίες και συμπόσια.

Παράλληλα με αυτήν την «τετραχρωμία» του επιστημονικού προγράμματος, δίνεται ιδιαίτερο βήμα στις παρουσιάσεις των νέων συναδέλφων στις θεματικές προφορικές ανακοινώσεις ενώ στο Βήμα νέων ειδικών θα παρουσιασθεί ό,τι πιο νέο και ενδιαφέρον αφορά μελέτες και έρευνα από νέους συναδέλφους και ερευνητές.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα συζητηθούν επίσης τα θεραπευτικά και διαγνωστικά πρωτόκολλα και η επικαιροποίησή τους. Όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις της ΕΝΕ έχει προβλεφθεί επίσης η κάλυψη συμμετοχής ποσοστού ειδικευομένων και νέων ειδικών Νευρολόγων από όλες τις Πανεπιστημιακές και Κλινικές του ΕΣΥ που χορηγούν πλήρη ειδικότητα στη Νευρολογία. Θα υπάρξει επίσης ειδικό πρόγραμμα επιδότησης της συμμετοχής νέων ειδικών συναδέλφων που μετέχουν με εργασίες. Με κριτήρια την εμπειρία όλων των χρόνων, την αναγνώριση των προβλημάτων που παρουσιάζονται καθημερινά κατά την άσκηση της ιατρικής και τις τρέχουσες ερευνητικές εξελίξεις, διαμορφώθηκε το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Για την Α΄ Ανακοίνωση παρακαλώ πατήστε εδώ
Για το Δελτίο Συμμετοχής παρακαλώ πατήστε εδώ
Για το Δελτίο Υποβολής Περίληψης παρακαλώ πατήστε εδώ

Κατηγορία: Συνέδρια / Ημερίδες

Πού θα πραγματοποιηθεί: Elite Hotel Καλαμάτα 241 00, Ελλάδα Καλαμάτα Ελλάδα