Εκδηλώσεις
Συνέδρια / Ημερίδες

09/12/2017 - 10/12/2017

3ο Συνέδριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ – 2η Ανακοίνωση

3ο Συνέδριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ – 2η Ανακοίνωση

Δημοσιεύθηκε : 12 Σεπτέμβριος 2017

EKAS 3rdConf Poster ELΜε χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017, υπό την αιγίδα του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Συνέδριο με την παρουσίαση μιας θεωρητικής ή ερευνητικής εργασίας στην ανάλυση συμπεριφοράς, ή μιας συμπεριφοριστικής ανάλυσης κλινικής περίπτωσης ή με την ενεργό παρακολούθηση και συζήτηση των εργασιών του Συνεδρίου.
Λόγω της ευγενούς συνεισφοράς των μελών της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς, των προσκεκλημένων ομιλητών μας από το εξωτερικό, του εκδοτικού οίκου ‘‘Πεδίο’’ και του Παντείου Πανεπιστημίου , η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν για όλους.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους κάνουν αίτηση έως και την ημέρα έναρξης του συνεδρίου. Για οικολογικούς λόγους η εκτυπωμένη ύλη (φάκελοι και περιλήψεις) θα δοθεί στους συμμετέχοντες που έχουν αποστείλει την αίτηση παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή έως τις 9/11/2017. Φυσικά το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο και ηλεκτρονικά.

Κατεβάστε το πλήρες κείμενο της δεύτερης ανακοίνωσης

Αιτήσεις Συμμετοχής” και “Αιτήσεις Υποβολής Εργασίας

Πόστερ του συνεδρίου  ΕλληνικάΑγγλικά

Κατηγορία: Συνέδρια / Ημερίδες

Πού θα πραγματοποιηθεί: Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 136, Αθήνα 176 71, Ελλάδα Αθήνα Ελλάδα