Εκδηλώσεις
Ετήσια Σεμινάρια

01/12/2015

«Διαταραχές Άγχους στα παιδιά και εφήβους»

Σας ανακοινώνουμε την διαμόρφωση νέας ομάδας για το Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Διαταραχές Άγχους στα παιδιά και εφήβους», το οποίο διοργανώνεται από την Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” για την περίοδο Σεπτέμβριος 2015 – Απρίλιος 2016.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση επαγγελματιών υγείας καθώς και εκπαιδευτικών στο χώρο της ειδικής αγωγής όσον αφορά τη κατάλληλη ανίχνευση και διαχείριση περιστατικών παθολογικού άγχους παιδιών και εφήβων στο χώρο εργασίας τους, στην εκμάθηση σύγχρονων θεραπευτικών προσεγγίσεων, καθώς και στις ενημέρωσή τους σχετικά με τα τρέχοντα κλινικά και ερευνητικά δεδομένα που αφορούν το πεδίο των Αγχωδών Διαταραχών.     

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους παιδοψυχίατρους και ψυχίατρους, παιδίατρους, ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων,  ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, επισκέπτες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, τελειόφοιτους φοιτητές επιστημών υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λοιπούς εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο σχετικό αντικείμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Γραμματεία Παιδοψυχιατρικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. Τηλ.: 2132013225 (ώρες επικοινωνίας: καθημ. 12.00 – 14.00). email: aghodeisdiatarahes.uoa@gmail.com

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Εκ της γραμματείας

Κατηγορία: Ετήσια Σεμινάρια

Πού θα πραγματοποιηθεί: Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία"