Εκδηλώσεις
Συνέδρια / Ημερίδες

16/12/2021

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία διαδικτυακή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και στόχο έχει να επιμορφώσει επαγγελματίες υγείας για τη διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία σεξουαλικής κακοποίησης.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πρόγραμμα PHOS, που εκπονείται, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, από τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΕΚΠΑ και το τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και διοργανώνεται με την πολύτιμη συνδρομή της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα δοθεί και βεβαίωση συμμετοχής. Εγγραφές μπορούν να γίνουν στο ακόλουθο link

https://projector-web.gr/everest/gr/eliza1612/registration

 

Το 1ο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης ενάντια στη Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών εκπονείται, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, από τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΕΚΠΑ και το τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΙΖΑ.

Με την πολύτιμη συνδρομή της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σε αυτή την προσπάθεια, έχουμε αρωγό μας εξειδικευμένους παιδιάτρους απο την Ιατρική Σχολή του Dartmouth College και του Yale University των ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη,
με την υποστήριξη της Goldman Sachs Gives.
Το webinar θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 15.00 – 20.00.
Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου παρακαλούμε πατήστε εδώ.
Η εγγραφή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν.
Με την ολοκλήρωση του webinar, ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει βεβαίωση παρακολούθησης.Πατώντας στο παρακάτω κουμπί εγγραφής, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.
Σύνδεσμος εγγραφής
https://projector-web.gr/everest/gr/eliza1612/registrationΤο webinar θα μαγνητοσκοπηθεί για εκπαιδευτικούς λόγους.Με την ολοκλήρωση του webinar, θα ακολουθήσει «Κλινικό Φροντιστήριο για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών», για το οποίο απαιτείται προεγγραφή.

Η είσοδος στις διαδικτυακές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί αλφαβητικά.

Σημείωση: Μπορείτε να εγγραφείτε στο Κλινικό Φροντιστήριο έως την
Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 17.00

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας , για την παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης του Webinar «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών: Ώρα για δράση από τους Επαγγελματίες Υγείας» εισέρχεστε στη διαδικτυακή πλατφόρμα https://projector-web.gr/everest/gr/eliza1612/registration

Στη δεξιά πλευρά της σελίδας καταχωρείτε τα ακόλουθα στοιχεία εισόδου :

E-mail : το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας
Κωδικός : τη λέξη eliza

Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ EVENT» και «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ».

Παρακαλούμε μέχρι τη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 π.μ, όπως συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα κληθείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εκ νέου, ώστε να αξιολογηθεί η αλλαγή στη γνώση και στάση σας και κατόπιν να σας αποσταλεί η βεβαίωση συμμετοχής. Οι πληροφορίες που θα συμπληρώσετε θα αξιοποιηθούν για εκπαιδευτικούς και μόνο λόγους και δεν πρόκειται να γίνει καμία συσχέτιση των προσωπικών σας στοιχείων με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης.

Pre-seminar – Ερωτηματολόγιο PHOS

Post-seminar – Ερωτηματολόγιο PHOS

Φορείς Διοργάνωσης
Φορέας Διοργάνωσης
ELIZA
Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού
Ερμού & Χριστοπούλου 2
105 63 Αθήνα
τηλ: +30 210 3231704
email: info@eliza.org.gr
www.eliza.org.gr
Γραμματεία Σεμιναρίου
Γραμματεία Σεμιναρίου
Everest Travel & Congresses
Λυκούργου 14-16, 10552, Αθήνα
τηλ: 2103249242
email: conference@everesttravel.gr
www.everesttravel.gr

Κατηγορία: Συνέδρια / Ημερίδες