Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις

18/12/2021

Ταξίδι Ελπίδας

Δεκέμβριος, 2021

Αθήνα

Η Ελληνική Πρωτοβουλία ενάντια στην Αλτσχάιμερ προσκαλεί τα αξιότιμα Μέλη σας στην πρώτη δια ζώσης και ταυτόχρονα διαδικτυακή εκδήλωση «Ταξίδι Ελπίδας», που οργανώνεται στην Αθήνα με την υποστήριξη της Εταιρίας  Alzheimer Αθηνών, στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στις 18 Δεκεμβρίου, 2021,  5 – 8 μ.μ.

Οι ειδικοί συζητούν με το ευρύ κοινό, τους πάσχοντες, τους φροντιστές και την επιστημονική κοινότητα σχετικά με την ελπίδα για την περίθαλψη ανθρώπων με άνοια, Αλτσχάιμερ, και άλλες διαταραχές μνήμης και νοητικών λειτουργιών.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

hiaad.org/el/index.php/events/JtH

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν δια ζώσης μόνο οι έχοντες Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Επισυνάπτονται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα ως αρχεία pdf και σύντομη ανακοίνωση ως αρχείο jpg για αναρτήσεις σε ενημερωτικούς ιστότοπους.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οιαδήποτε σχετική ερώτηση και πληροφορία.

Με Θερμούς Χαιρετισμούς,

Γεώργιος Κορδούλης

HIAAD_Ταξίδι Ελπίδας-Πρόσκληση_Αθήνα_18-12-2021

HIAAD_Ταξίδι Ελπίδας_Πρόγραμμα_Αθήνα_18-12-2021

Κατηγορία: Εκδηλώσεις