Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις

04/03/2017

Έρωτας & Θάνατος στη Ζωή & στην Τέχνη

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017στις 18:00

H συνάντηση δυο συνομιλητών πάνω στο θέμα του ανθρώπινου και του θείου έρωτα, μέσα από τη ματιά της εικαστικής τέχνης, της βυζαντινής εικόνας και της θεολογικής σκέψης σε θέματα υπαρξιακά όπως ο έρωτας, ο θάνατος, η ζωή και η τέχνη, θα αποτελέσουν τον πυρήνα της συζήτησης του 3ου τραπεζιού.

 Κεραυνοβόλος, πλατωνικός, ανεκπλήρωτος, παντοτινός, εφήμερος, ιερός, πηγή οδύνης αλλά και ηδονής… O έρωτας με τα χίλια του πρόσωπα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τρίτης στρογγυλής τράπεζας, η οποία θα φιλοξενηθεί στις 4 Μαρτίου στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών «Μιλώντας για τον Έρωτα και το Θάνατο στη ζωή και στην τέχνη», που διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας (Κ.Τ.Ψ.).

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης εκδήλωσης με τον τίτλο «Η διαλεκτική του ανθρώπινου και του θείου έρωτα» στο πάνελ θα βρεθούν οι Δημήτρης Μαυρόπουλος, Θεολόγος, Συγγραφέας και Ούρεσης Τοντόροβιτς, Καλλιτέχνης, Εικονογράφος, Βυζαντινολόγος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Κυριαζής, MD, PhD, Ψυχίατρος, Παιδοψυχίατρος, Ψυχαναλυτής, ΕΕΨΨ/ IFPS, ενώ την επιμέλεια έχει αναλάβει η Νιζέττα Αναγνωστοπούλου, Ψυχολόγος M.A., ArT psy, ECPh.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     Τιμή Εισιτηρίου: 10ευρώ για προαγορά, 12ευρώ στο ταμείο
Alpha Bank, αρ. λογ/σμού GR 1001 4011 0011 0002 3200 07882. Δικαιούχος: Κέντρο Τέχνης & Ψυχοθεραπείας.
   Παρακαλούμε δώστε το όνομά σας σαν αιτιολογία  κατάθεση την απόδειξη κατάθεσης.
         ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα έξοδα της Τράπεζας καλύπτονται από τον καταθέτη. Σε περίπτωση μη προσέλευσης οι προκρατήσεις δεν επιστρέφονται.
 

Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Πού θα πραγματοποιηθεί: Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη Αθήνα 106 71, Ελλάδα Αθήνα Ελλάδα