Εκδηλώσεις
Συνέδρια / Ημερίδες

21/03/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «Γεφυρώνοντας την εσωτερική νοσηλεία με την ημερήσια και την κοινότητα.»

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Δεδομένων των τρεχουσών εξελίξεων με την επιδημία του κορονοιού, είμαστε αναγκασμένοι ν’ αναβάλλουμε το 1ο Συμπόσιο Παιδιατρικής Αποκατάστασης του ΚΕΠΠΑ που θα γινόταν στις 21 Μαρτίου 2020.
Η νέα ημερομηνία ορίστηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Σάββατο, και πάλι στο αμφιθέατρο του Νοσ Παίδων “Π&Α Κυριακού”.
Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση που σας προκαλούμε, αλλά και γιατί προσβλέπαμε με χαρά και ανυπομονησία σ’ αυτή την πρώτη μας επιστημονική εκδήλωση…
 
Ελπίζουμε να συναντηθούμε το Σεπτέμβρη…
 
Ευχαριστούμε θερμά
Για την Επιστημονική & Οργανωτική Επιτροπή
 
Ζωή Δαληβίγκα

 

HMPA

Αγαπητοί Συνάδελφοι,Με χαρά σας προσκαλούμε στο Πρώτο Συμπόσιο Παιδιατρικής Αποκατάστασης του Κέντρου Πρώιμης Παρέμβασης & Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Παίδων «Παν & Αγλαΐας Κυριακού», που θα γίνει στο αμφιθέατρο «Κ. Παπαδάτος» του Νοσοκομείου Παίδων «Παν & Αγλαΐας Κυριακού» στο Γουδί  στις 21 Μαρτίου 2020 από τις 09.00πμ έως τις 15.00μμ. με τίτλο «Γεφυρώνοντας την εσωτερική νοσηλεία με την ημερήσια και την κοινότητα.»Το ΚΕ.Π.Π.Α. λειτουργεί στο Νοσοκομείο «Παν & Αγλαΐας Κυριακού» από το 2013, ως πρώτη δομή ημερήσιας  νοσηλείας  παιδιατρικής αποκατάστασης στο ΕΣΥ.
Με την επιστημονική αυτή συνάντηση, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης, θα θέλαμε ν’ αναδείξουμε το ρόλο της αποκατάστασης στα παιδιά και τις σχετικές  δραστηριότητες του τμήματος μας, μέσω της άψογης συνεργασίας  με τους συναδέλφους των  ΜΕΘ, νευροχειρουργικών, νευρολογικών, παιδιατρικών,  ορθοπεδικών και ογκολογικών κλινικών των δύο διασυνδεόμενων παιδιατρικών  νοσοκομείων , αλλά και με τους συναδέλφους από το Νοσ. Παίδων Πεντέλης που παραπέμπουν ασθενείς.Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.  Ευχόμαστε μ’ αυτή την συνάντηση η συνεργασία μας με την υπόλοιπη επιστημονική κοινότητα να επεκταθεί, ώστε τα παιδιά μας να γυρίζουν συντομότερα και πιο λειτουργικά  στο σπίτι.

 

Με εκτίμηση εκ μέρους της επιστημονικής και οργανωτικής  επιτροπήςΖωή Δαληβίγκα  
Επιστημονικά Υπεύθυνη ΚΕΠΠΑ Ιατρός
Φυσικής Ιατρικής &Αποκατάστασης,  SFEBPMR, European PMR TrainerΦιλομένη Αρμακόλα
Επιμελήτρια Β Ιατρός Φυσικής Ιατρικής &Αποκατάστασης

Κατηγορία: Συνέδρια / Ημερίδες