Εκδηλώσεις
Συνέδρια / Ημερίδες

14/06/2018

MENTALEUROPEANNETWORKofSPORTEVENTS (MENS)

Η συμμετοχή σε φυσικές δραστηριότητες και σε προγράμματα άσκησης φαίνεται να συνδέεται με την με την πρόληψη, τη θεραπεία και την αντιμετώπιση του κοινωνικού στίγματος στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS+ MENTALEUROPEANNETWORKofSPORTEVENTS (MENS)(http://mensproject.eu), την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, 09:00-15:00, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνέδριο στο οποίο θα παρουσιαστούν οι δράσεις και τα αποτελέσματα του Προγράμματος. Το συνέδριο θα διοργανωθεί στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Πνευματικό ΚέντροΔήμου Αθηνών.

Στόχος του MENSProject είναι η ανάπτυξη ισχυρών θεσμικών διαδικασιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που αφορούν στη σύνδεση της Φυσικής Άσκησης και του Αθλητισμού με την πρόληψη, τη θεραπεία και την αντιμετώπιση του κοινωνικού στίγματος στον τομέα της Ψυχικής Υγείας. Για την υλοποίηση του προγράμματος έχει οργανωθεί ένα εταιρικό σχήμα που περιλαμβάνει 17 εταίρους από 12 Ευρωπαϊκές χώρες με συμμετοχήεκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σημαντικών οργανισμών και δικτύων Ψυχικής Υγείας.

 

Κατηγορία: Συνέδρια / Ημερίδες