Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις

14/03/2015

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι: Από τον φόβο της σκιάς, στο φως της επίγνωσης», του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη,

«Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι: Από τον φόβο της σκιάς, στο φως της επίγνωσης», του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη, Διδάκτορα Ψυχολογίας Α.Π.Θ., Ψυχολόγου – Συστημικού & Υπαρξιακού Ψυχοθεραπευτή & Ψυχοθεραπευτή Ομάδας.

Ένα βιβλίο, επίδοξος οδηγός αυτογνωσίας για όσους αναζητούν τον εαυτό τους στον πυρήνα της ψυχής & στις αυθεντικές σχέσεις με τους άλλους, προκειμένου να βγουν στο φως της προσωπικής επίγνωσης και της υπαρξιακής τους απαρτίωσης.

Ένα χρήσιμο & πολύτιμο δώρο! Μια ευκαιρία ψυχικής εγρήγορσης, διερεύνησης κι ανάπτυξης για εσάς, και γι’ αυτούς που αγαπάτε.

Ένα βιβλίο που θα θέλει να σας ταξιδέψει σε αποκαλυπτικά μονοπάτια της ψυχής & των ανθρώπινων σχέσεων.

Μια εμπειρική κατάθεση ψυχής για την ψυχοθεραπεία. Μια απόπειρα κατάδυσης στις πιο κρυφές γωνιές του εαυτού!

Μπορείτε άμεσα να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία:

«Πολιτεία» (κέντρο Αθήνας), «Πρωτοπορία», «Ιανός», «Πύρινο Κόσμο», στο νέο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Εν Πλω», «Λεμόνι», «Περιζήτητο», «Μαγγοπούλου», «Μαλλιάρης», «Ευριπίδη» (Χαλάνδρι), «Συμμετρία», και «Public»,.

Μπορείτε να το ζητήσετε, ή να το παραγγείλετε από όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της χώρας.

Στη περίπτωση που αργεί η παραγγελία του βιβλίου, ή δυσκολεύεστε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς, σας προτείνω να το παραγγείλετε στέλνοντας mail στο: info@iwrite.gr, ή να σηκώσετε το τηλέφωνο και να παραγγείλετε άμεσα –όσα αντίτυπα θέλετε- στο τηλ. 211 01 26 900 (Αθήνα), ή στο: 2311 27 28 03 (Θεσσαλονίκη)! Θα σας αποσταλούν αμέσως με αντικαταβολή στην διεύθυνσή σας, όπου κι αν διαμένετε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η επόμενη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στην Καλαμάτατο Σάββατο 14 Μαρτίου, στις 19.00 το απόγευμα, στην «Βιβλιόπολις» (Για πληροφορίες τηλεφωνείστε: 27210 288 28).

Με αφορμή το βιβλίο έδωσα συνέντευξη στην pemptousia.gr, σχετικά με την θεραπεία της ψυχής, για τους λόγους που έγραψα αυτό το βιβλίο, για τα ασυνείδητα αιτήματα, και τις ανάγκες της ψυχής, για την “περσόνα” και την “σκιά”, και για πως όλα αυτά συνδέονται με την ψυχοθεραπευτική διαδικασία και την ανακαίνιση του ανθρώπου.

Παρακολουθήστε εδώ το α΄ μέρος της συνέντευξης:

http://www.pemptousia.gr/video/to-psichotherapeftiko/

Παρακολουθήστε εδώ το β΄ μέρος της συνέντευξης:

http://www.pemptousia.gr/video/to-psichotherapeftiko-taxidi-exerevnontas-tis-agnostes-perioches-tis-psichis/

Όταν το διαβάσετε το βιβλίο, θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο info@aftognosia.gr  για να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.

Κείμενα και συνεντεύξεις μου θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.aftognosia.gr

Επίσης, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας για το βιβλίο στην σελίδα: https://www.facebook.com/topsychotherapeftikotaksidi?ref=hl

Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Πού θα πραγματοποιηθεί: "Βιβλιόπολις" Καλαμάτα Καλαμάτα Ελλάδα