Εκδηλώσεις
Σεμινάρια

29/03/2021

“Στηρίζοντας την γυναίκα με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο: Ο ρόλος της οικογένειας” Webinar από το Σπίτι του ΜΑΝΑ και την Α’ Ψυχιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α.

“Στηρίζοντας την γυναίκα με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο: Ο ρόλος της οικογένειας”

Webinar από το Σπίτι του ΜΑΝΑ και την Α’ Ψυχιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α.  

Η Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Ε.Κ.Π.Α., ο φιλανθρωπικός οργανισμός το Σπίτι του ΜΑΝΑ, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας “Κώστας Στεφανής” και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 29 Μαρτίου και ώρα 18:00 webinar με τίτλο: «Στηρίζοντας την γυναίκα με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο: Ορόλος της οικογένειας». 

Κατά τη διάρκεια του webinar η ομιλήτρια, Κλινική Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια του ΜΑΝΑ Δρ. Αλεξάνδρα Πάλλη, θα θίξει προβληματισμούς και σκέψεις γύρω από το ευαίσθητο ζήτημα της υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο, απευθυνόμενη κυρίως στα ενήλικα μέλη των οικογενειών και ιδιαίτερα στους συντρόφους των γυναικών.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό προς όλους και η πρόσβαση σε αυτό δωρεάν. 

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

https://zoom.us/j/94689897378?pwd=bjBmbW9mbHpJaWxGZHM3MXJjRkRvUT09

Meeting ID: 946 8989 7378         Passcode: 325276

ή μέσωlive streaming στο Facebook, στη σελίδα του Οργανισμού ΜΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.

Στο πλαίσιο προστασίας των προσωπικών δεδομένων, παρακαλείσθε να έχετε την βιντεοκάμερα και τα μικρόφωνα σας κλειστά και να έχετε αλλάξει το όνομα εισόδου σας, εφ’ όσον το επιθυμείτε.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας μπορείτε να μας στέλνετε ερωτήσεις στο chat του zoom, στο messenger του ΜΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ στο Facebook ή στο info@manaorg.org, οι οποίες θα απαντηθούν στο τέλος της ομιλίας.

Σε όσους συμμετέχοντες επιθυμούν θα αποσταλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Εάν επιθυμείτε παραλαβή βεβαίωσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας μετά το πέρας του σεμιναρίου, αποστέλλοντας τα προσωπικά σας στοιχεία: επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο και ιδιότητα, στο info@manaorg.org. Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210-7295546.

Κατηγορία: Σεμινάρια