Εκδηλώσεις
Ετήσια Σεμινάρια

06/07/2020 - 31/12/2020

Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας ΣΚΕΨΥΣ ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 2020-2021  Ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία.

Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας ΣΚΕΨΥΣ
ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 2020-2021
 Ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία.
Το Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας (ΣΚΕΨΥΣ) περισσότερο από δυο δεκαετίες εκπαιδεύει επαγγελματίες που ασχολούνται με τον άνθρωπο και τα οικογενειακά συστήματα και επιθυμούν να γίνουν πιστοποιημένοι Συστημικοί/ Οικογενειακοί Θεραπευτές.
Αφορά επαγγελματίες ψυχικής υγείας και η φυσική παρουσία είναι απαραίτητη, με εξαίρεση την online εκπαίδευση λόγω μέτρων πανδημίας, μια φορά την εβδομάδα (Παρασκευή 4.30-9.00 μ.μ.). Η συνολική διάρκεια της ειδίκευσης είναι 4 χρόνια και ξεπερνά τις 1500 ώρες, με:
• Θεωρία
• Εργαστήρια
• Πρακτική Άσκηση
• Εποπτεία
• Προσωπική Θεραπεία
Το ΣΚΕΨΥΣ είναι στην Ελλάδα ένα απο τα πρώτα Κέντρα Εκπαίδευσης στην Συστημική Ψυχοθεραπεία. Είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας EFTA και αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο απο το επιμελητήριο EFTA-TIC. Μέσα απο την πολύχρονη εμπειρία και την εξέλιξη της Συστημικής Ψυχοθεραπείας, διαμορφώνουμε τις εκπαιδευτικές μας ενότητες σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα τόσο στην θεωρία όσο και στην κλινική πράξη με σκοπό κάθε εκπαιδευτικό έτος να εναρμονίζεται με το επίπεδο ωρίμανσης των εκπαιδευομένων.
Επιστημονικά Υπεύθυνοι/ επόπτες EFTA:
Τσαγκαράκης Μανώλης Ψυχολόγος–Συστημικός Ψυχοθεραπευτής &
Οικονόμου Γιώργος Ψυχολόγος- Συστημικός Ψυχοθεραπευτής.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.skepsys.com.gr/el/. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές εως τις 30/9/2020, για την υποβολή αίτησης μπορείτε να επισκεφθείτε την διεύθυνση http://www.skepsys.com.gr/el/contact-us/. Έναρξη τον Οκτώβριο 2020.
Πληροφορίες γραμματεία: 210 6747117, 210 6773630
Εθνικής Αντιστάσεως 84β, Χαλάνδρι.

Κατηγορία: Ετήσια Σεμινάρια