Εκδηλώσεις
Σεμινάρια

09/07/2015 - 05/09/2015

Το Λόγω Ψυχής- Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, ανακοινώνει την συνέχιση των δύο κλινικών προγραμμάτων του τον Οκτώβριο του 2015.

1. Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία.

Το Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας που ενδιαφέρονται να ειδικευτούν στο SANE – System Attachment Narrative Encephalon.® μια προσέγγιση που εμπλουτίζει τη σύγχρονη μετανεωτερική συστημική θεώρηση με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, την αφηγηματική ψυχολογία και τα σύγχρονα ευρήματα των νευροεπιστημών  Στην ψυχοθεραπεία εφαρμόζεται σε συνεδρίες με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες, και ομάδες. 
Το πρόγραμμα είναι τετραετές, απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, και αποτελείται από δύο διετείς κύκλους.  Η ολοκλήρωση του πρώτου οδηγεί σε πιστοποιητικό ειδίκευσης στη συστημική συμβουλευτική (θεωρία και εφαρμογές) ενώ η ολοκλήρωση του δεύτερου σε πιστοποιητικό κλινικής ειδίκευσης στη συστημική ψυχοθεραπεία.

2. Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Διάγνωση.

Το Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Διάγνωση απευθύνεται σε ψυχολόγους που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε μια συνθετική διαγνωστική διαδικασία που αφορά ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες. Ο βασικός κορμός του προγράμματος είναι τριετής (110 ώρες) και αφορά τη διαγνωστική διαδικασία ενηλίκων ατόμων
Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προγράμματα και σεμινάρια στην ιστοσελίδα
www.logopsychis.gr 

Ημερομηνία λήξης αιτήσεων: 28 Αυγούστου 2015 

Επιστημονικά υπεύθυνοι του Ινστιτούτου και των προγραμμάτων
ειδίκευσης είναι οι:

Γιώργος Kαλαρρύτης, MMedSci, Τσαμπίκα Μπαφίτη, MSc, PhD, Αθηνά Ανδρουτσοπούλου, PhD

Κλινικοί Ψυχολόγοι και Συστημικοί Ψυχοθεραπευτές με μακρόχρονη εκπαιδευτική και εποπτική εμπειρία.  Μέλη, μεταξύ άλλων,του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ), της European Family Therapy
Association (EFTA-CIM). Κάτοχοι του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (ΕCP).

Επικοινωνία:
Τ. 2108033287, Email: info@logopsychis.gr

Κτίριο Α: Στουντίου 10Β, 151 26, Μαρούσι | Τηλ: 210 8033287 | Fax: 210 8031341
Κτίριο B: Κυπρίων Αγωνιστών 81, 151 26, Μαρούσι | Τηλ: 2106898825 | Fax: 210 8031341
info@logopsychis.gr
| www.logopsychis.gr

Κατηγορία: Σεμινάρια

Website: http://www.logopsychis.gr/