Εκδηλώσεις
Σεμινάρια

08/06/2018 - 10/06/2018

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ με τον Denis Hirsch

Η Ελληνικη εταιρεια ψυχαναλυτικησ ψυχοθεραπειας ομαδας (ΕΕΨΨΟ) διοργανωνει

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ ΟΜΑΔΑΣ

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει δέκα 90λεπτες συνεδρίες ψυχαναλυτικού ψυχοδράματος ομάδας.

Θα συμμετέχουν 12 το πολύ άτομα που θα πρέπει να κατανοούν και να μιλούν τη γαλλική ή την αγγλική γλώσσα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους στην ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία ομάδας, αλλά και σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας ή του ψυχοκοινωνικού χώρου – περισσότερο ή λιγότερο έμπειρους – που εργάζονται σε ομαδικά πλαίσια, ιδιωτικά ή σε ιδρύματα, με παιδιά και εφήβους, με ενήλικες, με οικογένειες και ζευγάρια.  

Θα δοθεί ειδική βιβλιογραφία και πιστοποιητικό παρακολούθησης

Το κόστος συμμετοχής είναι 200 Ευρώ. Από αυτά, τα 75 Ευρώ καταβάλλονται με την εγγραφή – το αργότερο μέχρι 15 Απριλίου 2018 – και τα υπόλοιπα κατά την έναρξη του Σεμιναρίου.

 

Με τον

Denis Hirsch

 Στις  8, 9, 10 Ιουνίου 2018

Ο Δρ Denis Hirsch είναι ψυχίατρος, ψυχαναλυτής, ψυχοδραματιστής και ομαδικός ψυχοθεραπευτής. Ζει και εργάζεται στις Βρυξέλες (Βέλγιο). Είναι  τακτικό μέλος της Βελγικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας και της SFPPG.

      Σκοπός αυτής της ευαισθητοποίησης στο ψυχαναλυτικό ψυχόδραμα ομάδας είναι να προτείνει την εμπειρία μιας ομαδικής διαδικασίας με ψυχόδραμα, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να νιώσουν, να κατανοήσουν και να συμμετάσχουν στα ιδιαίτερα εκείνα φαινόμενα που ξετυλίγονται μέσα σε μια ομάδαΗ συγκεκριμένη εμπειρία θα τους επιτρέψει να καταλάβουν καλύτερα τις διάφορες ομαδικές και δια-προσωπικές διαστάσεις που μπαίνουν στο παιχνίδι στην σύγχρονη κλινική πρακτική

        Επίσης, θα βοηθήσει εκπαιδευτικά στον χειρισμό ομαδικών θεραπευτικών πλαισίων, όπως και σε μια καλύτερη κατανόηση και διαχείριση των αλληλεπιδράσεωνμέσα στις ομάδες θεραπευτικού προσωπικού, σε θεσμούς και σε δομές ψυχικής υγείας.

ελληνικη εταιρεια ψυχαναλυτικησ ψυχοθεραπειας ομαδασ

Νυμφαίου 4, T.K. 11528,  Τηλ. & Fax: 2107718599

E-mail & Website: hspgp@yahoo.gr  www.hspgp.gr

Γραμματεία ΕΕΨΨΟ: Εύη Οικονομοπούλου       

Τηλ. & E-mail: 6948743553, evieconomou@hotmail.com       

     

Κατηγορία: Σεμινάρια