Τα Νέα

« Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη των πληγέντων από τον σεισμό στην Κεφαλονιά »

« Εκπαιδευτικό σεμινάριο  για την Ψυχοκοινωνική  Υποστήριξη των πληγέντων  από τον σεισμό στην Κεφαλονιά »

Βασιλική Μπουκουβάλα , Κλινικός Ψυχολόγος , Πρόεδρος  Συλλόγου Ελλήνων ΨυχολόγωνΓεράσιμος  Κολαϊτης , Αναπληρωτής  Καθηγητής , Διευθυντής  της Παιδοψυχιατρικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Ν. Παίδων «Αγία Σοφία»

Στην Κεφαλονιά στις  19 Φεβρουαρίου 2014  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γενικό νοσοκομείο του νησιού, για θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, υπό την προεδρία της υφυπουργού  Υγείας κας  Ζέτα Μακρή. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Δρ. Πάνος Ευσταθίου και ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Θ. Παπαδημητρίου.

Επίσης στην συνέχεια  για  την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των πληγέντων από τους σεισμούς, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας από την Πρόεδρο του συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, κα Βασιλική Μπουκουβάλα και τον Διευθυντή της Παιδοψυχιατρικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Ν. Παίδων «Αγία Σοφία», αναπληρωτή καθηγητή κ. Γεράσιμο Κολαϊτη (12:30 μ.μ. στο Γεν. Νοσοκομείο Αργοστολίου).

—-
seminario_kefalonia-net
Κατηγορίες: Γενικά