Τα Νέα

ΔΣ ΣΕΨ 30-4-20: Λειτουργία ιδιωτικών γραφείων Ψυχολόγων: Προστασία από την εξάπλωση του COVID-19 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

ΔΣ ΣΕΨ 30-4-20: Λειτουργία ιδιωτικών γραφείων Ψυχολόγων: Προστασία από την εξάπλωση του COVID-19

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

            Με αφορμή το γεγονός ότι από την Δευτέρα 4 Μαΐου θα υπάρχει άρση των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης πολιτών, σας επαναπροωθούμε την επιστολή που είχαμε στείλει με θέμα την  «Λειτουργία ιδιωτικών γραφείων Ψυχολόγων την περίοδο πρόληψης και προστασίας της Δημόσιας Υγείας από την εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19».

            Επίσης, σας παρακαλούμε θερμά να ενημερώνεστε και να ακολουθείτε πιστά τις  επικαιροποιημένες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας  – ΕΟΔΥ για την χρήση μάσκας. Η χρήση της αναμένεται να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας  διότι οι  πολίτες πλέον θα πρέπει να φορούν μάσκα, είτε αυτή είναι χειρουργική, είτε αυτή είναι υφασμάτινη  λόγω της σταδιακής άρσης των μέτρων που ξεκινά από τη Δευτέρα. Η χρήση μάσκας στα γραφεία μας για υγειονομικούς λόγους είναι σημαντική  τόσο για την δική μας προστασία όσο και για την προστασία των πελατών. 

Συνημμένα: ΕΟΔΥ – Οδηγίες εφαρμογής της απλής χειρουργικής μάσκας.

 

ΔΣ ΣΕΨ Λειτουργία ΙΔ ΓΡ- Covid-19

2019-ncov-maska

ΔΣ ΣΕΨ 30-4-20: Λειτουργία ιδιωτικών γραφείων Ψυχολόγων: Προστασία από την εξάπλωση του COVID-19

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

            Με αφορμή το γεγονός ότι από την Δευτέρα 4 Μαΐου θα υπάρχει άρση των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης πολιτών, σας επαναπροωθούμε την επιστολή που είχαμε στείλει με θέμα την  «Λειτουργία ιδιωτικών γραφείων Ψυχολόγων την περίοδο πρόληψης και προστασίας της Δημόσιας Υγείας από την εξάπλωση του κορονοϊού COVID1.

            Επίσης, σας παρακαλούμε θερμά να ενημερώνεστε και να ακολουθείτε πιστά τις  επικαιροποιημένες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας  – ΕΟΔΥ για την χρήση μάσκας. Η χρήση της αναμένεται να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας  διότι οι  πολίτες πλέον θα πρέπει να φορούν μάσκα, είτε αυτή είναι χειρουργική, είτε αυτή είναι υφασμάτινη  λόγω της σταδιακής άρσης των μέτρων που ξεκινά από τη Δευτέρα. Η χρήση μάσκας στα γραφεία μας για υγειονομικούς λόγους είναι σημαντική  τόσο για την δική μας προστασία όσο και για την προστασία των πελατών.

Συνημμένα: ΕΟΔΥ – Οδηγίες εφαρμογής της απλής χειρουργικής μάσκας.

Κατηγορίες: Γενικά