Εκδόσεις
Βιβλιοπαρουσίαση

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η μαμά λέει ότι δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν μπορεί να έρχεται μαζί μου στο σχολείο, ούτε εγώ μπορώ να πηγαίνω μαζί στη δουλειά της.

– Μα μου λείπεις όταν δεν είμαστε μαζί, παραπονιέμαι…

Τι λέει η μαμά στη μικρή της κόρη για το φόβο, τη μοναξιά, την αγάπη, το μεγάλωμα και τις αλλαγές, τη ζωή και το θάνατο; Η ψυχολόγος αλλά και μαμά Αθηνά Ανδρουτσοπούλου βοηθάει τα παιδιά να εκφράσουν αυτά που νιώθουν και δίνει ιδέες στους γονείς για όσα μπορούν να πουν. Έξι μικροί διάλογοι για πολύ μικρά παιδιά γεμάτοι συναίσθημα και χιούμορ.

Συγγραφέας: ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Πρώτη εκδοση: 2011

Κατηγορία: Βιβλία Ψυχολογίας

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η ΑΘΗΝΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως αδειούχος ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή θεραπεύτρια. Είναι συν-ιδρύτρια του ‘Λόγω Ψυχής’ -Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία. Είναι μέλος ψυχολογικών και ψυχοθεραπευτικών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών. Ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στην Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πήρε το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο του Bath στη Μεγάλη Βρετανία .

ΕΚΔΟΣΗ

ι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουν ως στόχο την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση του ελληνικού αναγνωστικού κοινού, μέσω των εκδόσεων στην ελληνική γλώσσα λογοτεχνικών έργων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, αλλά και την ανάπτυξη των νοητικών ικανοτήτων των παιδιών, μέσω των εκδόσεων προσχολικών και παιδικών βιβλίων από συγγραφείς και εικονογράφους παγκόσμιας αναγνώρισης.

Ψυχογιός
Ψυχογιός Αθανάσιος

Εκδόσεις Ψυχογιός Α.Ε.

Διεύθυνση: Τατοΐου 121
144 52 Μεταμόρφωση

Τηλ: 210 2804800
FAX: 210 2819550
E-mail: info@psichogios.gr
Web site: www.psichogios.gr

Μαυρομιχάλη 1
106 79 Αθήνα
Τηλ.: 210 3602535
Fax: 210 3640683