Εκδόσεις
Βιβλιοπαρουσίαση

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Καθόμαστε για ζεστή σοκολάτα. Σκέφτομαι με τη φαντασία μου πως είμαι μεγάλη και κάνω ό,τι κάνει η μαμά.

– Η Μαίρη Πόπινς πετούσε στ’ αλήθεια με την ομπρέλα της; Και η Αλίκη; Μπήκε πράγματι στη Χώρα των Θαυμάτων; ρωτώ καθώς ρουφώ προσεκτικά τη σοκολάτα μου.

– Ποιος ξέρει; λέει η μαμά και κάτω από τη μύτη της εμφανίζεται ένα σοκολατένιο μουστάκι.

Μια ζυγαριά με «θέλω» και «πρέπει», σημειώματα από νεράιδες, μηνύματα από το σώμα μας, καλάθια γεμάτα «μπράβο», καβγάδες και ζωή σαν σοκολάτα. Η ψυχολόγος αλλά και μαμά Αθηνά Ανδρουτσοπούλου βοηθά τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά να εκφράσουν αυτά που νιώθουν και να μιλήσουν για πράγματα που τα απασχολούν.

Συγγραφέας: ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Πρώτη εκδοση: 2013

Κατηγορία: Βιβλία Ψυχολογίας

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η ΑΘΗΝΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως αδειούχος ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή θεραπεύτρια. Είναι συν-ιδρύτρια του ‘Λόγω Ψυχής’ -Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία. Είναι μέλος ψυχολογικών και ψυχοθεραπευτικών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών. Ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στην Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πήρε το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο του Bath στη Μεγάλη Βρετανία .

ΕΚΔΟΣΗ

ι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουν ως στόχο την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση του ελληνικού αναγνωστικού κοινού, μέσω των εκδόσεων στην ελληνική γλώσσα λογοτεχνικών έργων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, αλλά και την ανάπτυξη των νοητικών ικανοτήτων των παιδιών, μέσω των εκδόσεων προσχολικών και παιδικών βιβλίων από συγγραφείς και εικονογράφους παγκόσμιας αναγνώρισης.

Ψυχογιός
Ψυχογιός Αθανάσιος

Εκδόσεις Ψυχογιός Α.Ε.

Διεύθυνση: Τατοΐου 121
144 52 Μεταμόρφωση

Τηλ: 210 2804800
FAX: 210 2819550
E-mail: info@psichogios.gr
Web site: www.psichogios.gr

Μαυρομιχάλη 1
106 79 Αθήνα
Τηλ.: 210 3602535
Fax: 210 3640683